viernes, 8 de febrero de 2008

Cerrando circulos

Finalmente he concretado fechas. Dentro de una semana acabo mi contrato con Médicos del Mundo. Antes, este fin de semana, lo paso en Zanzíbar, donde hay el Festival de Música Africana que se celebra anualmente.

A partir del próximo viernes, tocará un fin de semana de playa con palmeras para el lunes volar a Mwanza, donde pasaré mi ultimo mes con los niños, tal y como empecé aquí en Tanzania. Creo que esa es la única manera de quitarme este mal sabor de boca que me ha dejado la ONG rollo “multinacional” en la que he estado, en las que gran parte del dinero acaba yéndose para el beneficio de aquellos que vienen a “salvar al tercer mundo”.

El día 16 de marzo correré por Barcelona. Y esta vez no hará falta apretar las citas en la agenda, pues tendré todo el tiempo del mundo para quedar, charlar y rememorar viejos tiempos.

2 comentarios:

Imma dijo...

Quina llàstima que no hagis pogut fer tot el que tenies ganes de fer!. De totes maneres, segur que ha estat una experiència inoblidable, tant per a tu (sobre tot per a tu), com per a les persones que t'han rodejat a Dar. Ara un meset a Mwanza (la nineta dels teus ulls) i tornar cap a casa, de ben segur que amb les idees més clares i el cap ple de nous projectes!
Ànims!. Aqui t'esperem!
Un petó molt fort. Imma i Màrti

Ferran Pujol dijo...

Que bé aviat a casa!

Aprofita aquest meset de mig relax
( és un dir... perquè sabem que estar amb els nens t'encanta ) Fes moltes fotos perquè quan tornis prepararem una vetllada maratoniana per veure-les totes i escoltar les teves
aventures

Un petonàs
Rosa